Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Forma morgondagens bussresor!

ElectriCity Innovation Challenge 2015 är en öppen innovationstävling med syfte att skapa innovationer som kan bidra till att göra morgondagens bussresor mer attraktiva. Anmälan är öppen fram till den 11 september.

ElectriCity Innovation Challenge 2015 är en öppen innovationstävling som genomförs i Göteborg med start den 18 september och final den 21 oktober. Syftet är att skapa innovationer som kan bidra till att göra morgondagens bussresor mer attraktiva.

Målet är att få fram livskraftiga prototyper som kan exponeras och testas live på ElectriCity efter tävlingen. Allt från appar till hållplatsernas utformning är därför intressant och tävlingen riktar sig till såväl studenter som yrkesverksamma från alla branscher. Till sitt förfogande kommer tävlande lag att ha tillgång till nya öppna realtidsdata från bussarna samt ritningar och planer för hållplatserna. Tävlingen erbjuder även experthjälp och metodstöd.

Tävlingen är därav en utmärkt möjlighet för de som vill lära sig mer om innovationsprocesser, vara med och forma morgondagens resande, förverkliga en idé, träffa andra innovatörer, visa upp sig för potentiella arbetsgivare och intressenter eller bara ha väldigt roligt.

Läs mer om tävlingen på tävlingshemsidan och anmäl ditt lag senast den 11 september.